fbpx

Voeg een bericht toe
 

Ik heb het privacy beleid gelezen en ga hiermee akkoord.


Xavier

Topervaring met een hele gepassioneerde vrouw die je onmiddellijk vertrouwen geeft en echt luistert naar wat je nodig hebt. Je komt helemaal tot rust en met positieve energie terug buiten. Absolute aanrader!


16/06/20
Inne: Zalige ervaring

Wat een zalige ervaring! In no time krijgt Kim je helemaal ontspannen en kan je genieten van een uurtje absolute rust. Ik ben fan!


19/11/19
Tovi

Door mijn druk leven weet ik soms niet meer waar mijn hoofd staat en voel ik verschillende kwaaltjes. Dan weet ik dat ik weer eens een bezoekje aan Voetjes en co moet brengen! Een super fijne ervaring waar je jezelf tegenkomt maar ook volledig kan ontspannen. De rustige sfeer, de vakkundige kennis en de ontspanning geven je een uur om nooit te vergeten. Maandelijkse kost voor mij! ?


23/09/19
Ilse

Unieke ervaring. Even helemaal tot rust komen. Professionele en persoonlijke behandeling. Je komt buiten als een ander mens. Eventjes tijd voor jezelf. Echt een aanrader!


23/09/19
Vanessa

Kim is een vrouw met passie voor wat ze doet. Ze luistert naar u noden en neemt de tijd om u echt proberen te helpen. Je kan zelf eens uithuilen bij haar. Eerst leek het wat onwennig om met mijn voetjes te laten spelen maar al gauw gaf deze fantastische vrouw mij een goed gevoel, een ontspannen gevoel. Na de sessie verteld ze alles wat ze gevoeld heeft, pijntjes of blokkades en weet perfect waar ze mee bezig is. Het is een top madam! Doe zo voort! Xxx


12/05/19
 
Powered by Phoca Guestbook
  • +32(0)498/81.11.58

Follow Me

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* Verplicht veld
/

Made with love by Voetjes en co. Alle rechten voorbehouden.