fbpx

Voetreflexologie

Voetreflexologie

Wat is Voetreflexologie?

Voetreflexologie is een veilige en doeltreffende behandel-en helingswijze. Ze bevordert op energetische wijze de doorstroming in ons lichaam en de uitscheiding van afvalstoffen waardoor het natuurlijk evenwicht in de mens hersteld kan worden.

Al onze organen, zenuwen en klieren staan energetisch in verbinding met specifieke gebieden van de voet. Van deze ‘reflexzones’ wordt inmiddels dankbaar gebruik gemaakt door therapeuten in zowel reguliere als alternatieve geneeskunde.

Wanneer en voor wie?

Een ontspannende voetmassage met reflexpunten kan worden toegepast bij gezonde mensen ter activering van de energiecirculatie alsook bij mensen die ‘iets mankeren’ en bij wie het evenwicht wordt verstoord door bepaalde blokkades.

Zowel emotioneel, mentaal als geestelijk beïnvloedt het de mens. Wil je graag terug in balans zijn? Wel, ontspanning, evenwicht en welbevinden zijn de welkome effecten van voetreflexologie.

Het doel van de massage is de bloedcirculatie te bevorderen. De afvalstoffen worden afgevoerd, de energiecirculatie komt weer op gang en het lichaam vindt zijn krachten weer terug.

Ook baby’s en kleine kinderen die veel huilen en ons nog niet kunnen vertellen wat er aan de hand is, kunnen vaak worden gekalmeerd door een zachte massage van hun voetjes.

Voeten vertellen ons heel veel. Ze zijn getrouwe spiegels van hun eigenaar. Ben jij ook benieuwd wat de jouwe mij te vertellen hebben?

Hoelang duurt het?

De ontspannende voetmassage + reflexpunten duurt ongeveer 45min, hierna wordt nog samen overlopen wat werd opgemerkt tijdens de massage en op welke punten werd gewerkt.

Reken hiervoor 1uur pure ME-time. ;-)

Hoe maak ik een afspraak?

Een afspraak maken kan via de online kalender op de website alsook per telefoon, sms of Whatsapp.

Voetreflexologie als cadeau?

Natuurlijk, dit is een ontzettend mooi geschenk om te krijgen. Hiervoor maak ik graag een voucher op of zet ik mee een verrassing op poten voor jouw vriend/in, geliefde, familielid, collega,… .

  • +32(0)498/81.11.58

Follow Me

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* Verplicht veld
/

Made with love by Voetjes en co. Alle rechten voorbehouden.