fbpx

Gua Sha gezichtsbehandeling

Gua Sha gezichtsbehandeling

Tijdens mijn opleiding Acupuctuur had ik het genoegen om kennis te maken met Gua Sha.  Dit is een traditionele Chinese schraaptherapie die zowel op het gelaat als op het lichaam toegepast kan worden.

In China zijn schoonheid en gezondheid nauw met elkaar verbonden.  Dus werd deze behandeling ontwikkeld met als doel om de Qi-stroming, de doorbloeding en de lymfe-circulatie in het gezicht te verbeteren.  Hierdoor zorgt Gua Sha er tevens voor dat de aanmaak van collageen verbetert en afvalstoffen en toxines worden verwijderd.

Voordelen van deze gelaatsbehandeling zijn o.a: een betere doorbloeding, vermindering van pigmentering en bevordering van een strakke/gladde huid.  Dit bezorgt de huid een gezonde kleur en de versteviging van het bindweefsel geeft het gezicht een jongere en frissere uitstraling.

En gezichtsbehandeling d.m.v Gua Sha is niet alleen geschikt als een ontspanning of als schoonheidsbehandeling maar is ook werkzaam bij: hoofdpijnen, oogklachten, gezichtsverlamming, chronische bijholteontstekingen en kan ook verbetering bieden van de huid bij o.a mee-eters, puistjes, couperose en rosacea.

De massage bestaat uit 2 delen:

  1. Nek-en gelaatsmassage om de bloedsomloop te verbeteren en ter voorbereiding op het schraapproces
  2. Gua Sha behandeling met schraper die zorgt voor een betere doorstroming van het bloed, toxische stoffen verwijdert en de huid gladder maakt

Hoelang duurt het?

De behandeling duurt +/- 35 min.

De Deluxe versie met O2 gelaatsmasker + verzorging duurt 50 min. (Uiteraard wordt hier enkel gebruik gemaakt van de natuurlijke producten van Rivella om een goede naverzorging te garanderen)

 

Hoe maak in een afspraak?

Een afspraak maken kan via de online kalender op de website alsook per telefoon, sms of Whatsapp.

 

  • +32(0)498/81.11.58

Follow Me

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* Verplicht veld
/

Made with love by Voetjes en co. Alle rechten voorbehouden.